Søg
Close this search box.

BigBuy Dropshipping Anmeldelse

Del

Hvis du overvejer at starte en dropshipping virksomhed, er du sikkert stødt på BigBuy som en mulig løsning. I denne anmeldelse vil vi se nærmere på, hvad BigBuy er, hvordan det fungerer, og nogle af fordelene og ulemperne, så du kan beslutte, om det er den rigtige løsning for din virksomhed.

Hvad er BigBuy?

BigBuy er en europæisk andropshipping-platform, der giver dig adgang til over 100.000 produkter fra mere end 1.000 mærker. Når det er sagt, er det vigtigt at bemærke, at ikke alle disse produkter er tilgængelige for dropshipping; kun de produkter, der er markeret med “Dropship”-mærket i produktbeskrivelsen, er berettiget til tjenesten

Hvordan fungerer BigBuy?

Der er tre trin for at bruge BigBuy til dropshipping:

1) Vælg de produkter, du ønsker at sælge fra BigBuy-kataloget, og tilføj dem til din onlinebutik.

2) Når du modtager en ordre fra en kunde, logger du ind på din BigBuy-konto og afgiver ordren med alle de nødvendige oplysninger.

3) Når ordren er afsendt, modtager du et sporingsnummer, som du kan give videre til din kunde, så de kan følge deres køb.

Alt du skal gøre nu er at læne dig tilbage og vente på, at dine kunders ordrer begynder at rulle ind.

BigBuy tilbyder også en gratis app til Shopify-brugere, som gør det endnu nemmere at synkronisere dine produkter og ordrer mellem de to platforme.

Fordele ved at bruge BigBuy

Den største fordel ved at bruge BigBuy er uden tvivl det store antal produkter, der er tilgængelige på platformen; med over 100.000 varer at vælge imellem er du sikker på at finde noget, der appellerer til dit målmarked. Da BigBuy er baseret i Europa, tilbyder de desuden konkurrencedygtige priser på populære mærker som Samsung, LG, Xiaomi, Philips og mange flere.

Dette kan være et vigtigt salgsargument for kunder, der leder efter et alternativ til at købe direkte fra producenter eller andre forhandlere. Et andet stort plus er, at BigBuy tager sig af al logistikken for dig; når du har placeret en ordre hos dem, plukker, pakker og sender de den direkte til dine kunders døre.

Denne hands-off-tilgang betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om lagerstyring eller andre problemer, der følger med driften af en dropshippingvirksomhed.

Ulemper ved at bruge BigBig

Selv om der er mange fordele ved at bruge BigBuy som din dropshippingleverandør, er der også et par ulemper, der er værd at overveje, før du træffer en beslutning.

Først og fremmest, fordi BigBuy er baseret i Europa, kan der være forsinkelser i forsendelsen på grund af toldklarering; dette er noget, der er uden for deres kontrol, men det kan stadig påvirke din virksomhed, hvis du sælger tidsfølsomme varer som elektronik eller modevarer.

For det andet, mens der ikke er nogen tilmeldings- eller månedlige gebyrer forbundet med at bruge BigBigDropShipping , opkræver de et gebyr pr. ordre på mellem 0,50 € og 2,50 € (ca. 0,55 $ – 2,75 $ USD), afhængigt af størrelsen og vægten af de varer, der sendes.

Dette gebyr kan hurtigt løbe op, hvis du behandler mange ordrer om dagen, så sørg for at tage højde for dette i dine beregninger, når du beslutter, om BigDropShipping er det rigtige for din forretningsmodel…

Hvad mener jeg om BigBuy?

Dette er mere en personlig præference, så tag det med et gran salt – fandt jeg deres hjemmeside interface til at være noget forældet og svært at bruge; det virker ikke som om de har gjort en stor indsats for at gøre det brugervenligt, hvilket kan gøre det mere tidskrævende end nødvendigt at administrere din konto.

Konklusion

Alt taget i betragtning, tror jeg at BigBuy absolut er værd at overveje, hvis du tænker på at starte din egen online butik . Med over 100.000 produkter til rådighed , ingen månedlige gebyrer , og gratis forsendelse på ordrer over 150 € (ca. $ 165 USD ), de tilbyder en masse værdi for pengene . Plus , deres europæiske placering betyder, at du kan imødekomme internationale kunder, der søger efter alternativer til at købe direkte fra leverandører eller andre detailhandlere . Bare husk på, at der kan være nogle forsinkelser på grund af toldbehandling og der er en per – ordre forsendelsesgebyr så sørg for at faktor disse i dine beregninger, når du beslutter dig for, om Bigbuy er den bedste løsning for din specifikke forretningsbehov .

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Flere artikler