Søg
Close this search box.

Top10 Must-Have WordPress Plugins

Del

Elementor Pro

Elementor Pro er et fantastisk WordPress-plugin, som du bør bruge i stedet for den gratis version af Elementor. Med Elementor Pro kan du nemt skabe smukke hjemmesider, og det leveres med et væld af fantastiske funktioner, som den gratis version ikke har.

Når du bruger Elementor Pro kan du oprette smukke websites uden at skulle have kendskab til kode.

Du kan også nemt tilføje videoer, billeder og andet multimedieindhold til dine sider med blot et par klik.

Desuden kan du bruge Elementor Pro til at oprette landingssider, salgssider og andre typer af e-commerce indhold.

Woosa

Woosa.com er et plugin, som du kan bruge til at hjælpe dig med at sælge ting på internettet. Med Woosa.com kan du hurtigt og nemt tilføje billeder og videoer af de ting, du sælger. Du kan også oprette sider, hvor du kan vise dine produkter frem, og folk kan købe dem direkte fra dit websted.

MainWP

MainWP.com er et plugin, der kan hjælpe dig med at administrere dine hjemmesider. Det kan være virkelig nyttigt at have dette plugin, fordi det gør det nemmere for dig at holde styr på, hvad der sker med dine hjemmesider, og gør det nemmere at foretage ændringer.

RankMath Pro

Rank Math Pro Plugin er et fantastisk værktøj til at forbedre din hjemmesides placering i søgemaskinerne. Det kan hjælpe dig med at optimere dit websted og indhold for bedre synlighed og resultater i søgemaskinerne.

Yoast SEO Pro

Yoast SEO Pro Plugin er et fantastisk værktøj til at hjælpe dig med din hjemmeside. Det kan hjælpe dig med at gøre din hjemmeside bedre for søgemaskinerne som Google.

Vi anbefaler Rank Math Pro over Yoast SEO Pro.

WP-Rocket

WP-Rocket er et fantastisk plugin, der kan hjælpe dit websted med at køre hurtigere. Nogle af dets bedste funktioner omfatter caching, GZIP-komprimering og minificering af HTML-, CSS- og JavaScript-filer.

Crocoblocks / JetEngine

Crocoblocks og JET Engine Plugin er begge gode værktøjer til at lave hjemmesider. Crocoblocks gør det nemt at oprette websteder, og JET Engine Plugin får dem til at køre hurtigt.

WPML

WPML-plugin er fantastisk, fordi det giver dig mulighed for at oversætte din hjemmeside til flere sprog. På den måde kan folk fra hele verden besøge din hjemmeside og forstå, hvad der står på det. Du kan også bruge det til at oprette forskellige versioner af din hjemmeside til forskellige lande, hvilket gør det lettere for folk at finde din hjemmeside.

SellKit Pro

SellKit Pro Plugin er et fantastisk værktøj til at hjælpe dig med at sælge dit hjem. Nogle af de bedste funktioner omfatter muligheden for at opføre dit hjem på mange forskellige websteder, oprette en brugerdefineret liste og få automatiske opdateringer om din listes fremskridt. Det er formentlig den bedste funnel builder til marketing funnels i WordPress pt.

Advanced Custom Fields Pro

Advanced Custom Fields Pro Plugin er et glimrende værktøj, fordi det giver dig mulighed for at tilføje brugerdefinerede felter til din hjemmeside. Det betyder, at du kan tilføje oplysninger om dine produkter eller tjenester, som ikke allerede er vist på din hjemmeside. Du kan også bruge dette plugin til at foretage ændringer på din hjemmeside uden at skulle vide, hvordan man koder!

ZenDesk

ZenDesk Plugin er en fantastisk måde at administrere kundeservice på. Det kan hjælpe dig med at holde styr på alle dine kundeinteraktioner, og det gør det også nemt at løse eventuelle problemer, der måtte opstå. Desuden er det nemt at bruge, så du vil hurtigt kunne komme i gang med at bruge det.

WooCommerce

WooCommerce er den perfekte måde at starte din iværksætter rejse på.

Den enkle, intuitive brugerflade gør det nemt for alle (selv begyndere) at oprette en online butik på ingen tid!

WooCoomerce tilbyder også tilføjelser, der giver dig mulighed for at sælge mere end bare produkter; hvis der er noget specifikt om, hvilket produkt eller hvilken service der kan fungere godt med kunderne, så kan de skræddersyede løsninger, der er specielt designet omkring disse behov også, hvilket betyder mindre gætteri, når du forsøger at finde ud af, hvor meget plads der skal være hvor på vores websted – plus disse ekstra funktioner får hver kunde til at føle sig speciel.

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Flere artikler